Dag 4: Celebration en Down Town Disney
Hallo allemaal!
Alles goed in Nederland?
Hier gaat alles prima! Wij hebben vandaag weer een hartstikke leuke dag gehad en de dag is nog niet eens voorbij.
Gisteravond zijn we nog even naar de Publix geweest voor wat boodschapjes. We hebben dit keer even op ons gemakje rond gekeken en er zijn ons een aantal dingen opgevallen: het fruit is genetisch gemanipuleerd (de appels zijn hier zo groot als meloenen en de aardbeien zijn zo groot als onze appels), ze hebben hier vierkante varkens (de plakjes ham zijn namelijk ook allemaal vierkant) en de kippen moeten hier wel megagroot zijn aangezien de eieren ook megagroot zijn. En grote eieren komen uit grote kippen! De kaas is hier oranje en ziet eruit alsof het gemaakt is van rubber. Wij hebben maar Goudse kaas meegenomen. Verder zijn ze hier vooral van het gemak. We hebben bussen gezien met een goedje erin, waarmee je scrambled egg kan maken. En dan staat er op zo'n bus ook nog dat er echte eieren zijn gebruikt. Ja, ja... We hebben een lekker pepperoni pizza meegenomen en die thuis in de oven gegooid en zijn lekker op tijd gaan slapen.
Vanochtend hebben we lekker uitgeslapen. Om 6 uur waren we allebei wakker en hebben we buiten even een sigaretje gerookt om vervolgens weer lekker in bed te kruipen. Om 10.00 uur werden we pas weer wakker. Wij lijken geen last te hebben van een jetlag!
Aan het begin van de middag zijn we naar Celebration gereden. Celebration is een initiatief van de The Walt Disney Company in een poging om de 'ideale leefgemeenschap van de toekomst' te bouwen. Wat ons betreft is dat prima gelukt. Wij hebben al een paar huisjes op het oog waar we samen wel oud willen worden!

Hier hebben we even lekker aan het water gezeten en hebben we wat winkeltjes bekeken.

Onder andere de Woof Gang Bakery.

Hier verkopen ze van alles voor viervoeters, onder andere kleertjes in diverse maten. Volgens mij zouden de kleinste maten ook prima geschikt zijn voor katten, maar hier zette Bjorn de rem erop. Geen schattig roze pakje voor Dushi en absoluut geen stoer legerpakje voor Mickey.
We hebben nog een lekkere lemonade gehaald en zijn toen naar DownTown Disney gereden. DownTown Disney blijft leuk! Gezellige Disney muziek en erg leuke (en grote) Disney winkels.

We hebben ons goed vermaakt bij World of Disney, een enorme Disney winkel en uiteraard kon Bjorn het weer niet laten om hier een paar hoofddeksels te passen (speciaal voor Bert!).

We zijn ook nog bij Disney's Days of Christmas geweest, zooooo leuk!! Niets gekocht, maar wel een aantal dingen gezien die misschien wel meegaan naar Nederland.

Tenslotte hebben we een ijskoude Slurpy bij Goofy's Candy Co. gehaald. Toen begon het behoorlijk te betrekken en uiteindelijk ook te regenen. We hebben even geschuild, maar zijn toen toch maar naar de auto gelopen en rustig aan weer naar ons huis gereden.
Toen we thuis waren, brak het noodweer echt los. Onweer, regen en wind. Maar gelukkig is het inmiddels weer droog en is het onweer weer voorbij. We hebben lekker wat knakworsten warm gemaakt, broodje erbij, salade en sla erbij en lekker knus hier gegeten. De vaatwasser staat inmiddels weer te draaien en maakt weer een enorme herrie, alsof ie elk moment kan opstijgen! Vanavond lekker met een boek op de bank, we voelen ons hier helemaal thuis!
Disney-groetjes van Bjorn en Thessa
Zo Bjorn, je staat er weer mooi op!!! Altijd leuk voor ons......een geintje met Sinterklaas ;-)) Gelukkig geen pakjes voor Dushi en Micky........Gaat nu nog heel goed met ze, dus houden zo!!!
Groet uit Leusden
IK WIL NAAR DISNEY'S DAYS OF CHRISTMAS!! IK WIL NAAR DISNEY'S DAYS OF CHRISTMAS!! IK WIL N...
Heaven on earth! :-)
Nee wacht ik wil een huis in Celebration zodat ik ELKE DAG NAAR DISNEY'S DAYS OF CHRISTMAS KAN!!
Anyway..
Leuke foto's ook weer, haha! "zoek de draak" is alleen te makkelijk hoor, Marit en ik kunnen wel een graadje moeilijker aan inmiddels;-)
Have fun, ben nu alweer benieuwd naar morgen!
X
@Hans en José: Geen pakjes voor Mickey en Dushi, wel een enig shirtje voor Luca! Ik verklap nog niet wat voor een shirtje, maar ik kan je zeggen...jullie zullen zeker opvallen als jullie Luca gaan uitlaten!! ;-)
@Mirjam: Toen ik Disney's Days of Christmas binnen kwam lopen, was het eerste wat ik tegen Bjorn zei"I've died and gone to heaven" Echt...het is zo'n gave winkel, ik wist gewoon niet waar ik moest beginnen te kijken! Vandaag gaan we waarschijnlijk naar Kelly Park (http://www.youtube.com/watch?v=IAo04HsR-5E) om te "tuben"! We zijn heel benieuwd!
Wij ook, ghe ghe...
Lekker met je billen over de rotsen, ja hoor we zien het helemaal voor ons;-) Have fun!
Leuke foto's! En inderdaad de moeilijkheidsgraad kan wel iets hoger:-) Ben benieuwd wat dit jaar de hoofdprijs is?:-)
Murphy is aan de lijn, dus koop maar geen truitje voor hem, is zo zonde als hij die niet meer aan kan:-)
Tot het volgende bericht...
Ps. Hebben een nieuwe scooter gekocht, zo'n oldtimer, erg stoer!
Ze hangen alweer op de helpdesk, Björn hahahaha
Nog een hele fijne vakantie !!!!!!!
*Zucht*
Ik was er al bang voor....