Dag 3: Zwemmen, shoppen en GENIETEN!
Hola!
Hier weer even een berichtje uit Orlando!
Allereerst wil ik even zeggen dat we het hartstikke leuk vinden dat er zoveel mensen mee lezen! Superleuk om jullie reacties te lezen, dank jullie wel daarvoor!
We hebben vandaag weer een lekker dagje gehad. Vanochtend lekker rustig aan gedaan, wakker geworden met een stuk ijskoude watermeloen en een glas jus d'orange aan de rand van het zwembad.

Er zijn vervelendere manieren te bedenken om wakker te worden!
Daarna natuurlijk weer even lekker gezwommen.

Iets wat soms een beetje mis gaat...

Bjorn is in ieder geval op alles voorbereid en zal niet snel verdrinken:

Na de nodige waterpret, zijn we vanmiddag naar Premium Outlets gereden. De auto is trouwens echt heel erg gaaf, we zijn er superwijs mee. Bij Premium zijn we gelijk goed geslaagd. Ik heb bij Nike weer leuke teenslippers weten te bemachtigen (oranje om toch een beetje in de stemming te blijven) en bij Fossil twee zonnebrillen (@Paulien, ze hebben hier bij Fossil jouw portemonnee ook liggen voor USD25, en allemaal leuke bijpassende tassen in diverse formaten....ik denk dat je je niet zou kunnen beheersen, het is té leuk!). Bjorn heeft bij Tommy twee leuke shirts gekocht en een zwembroek die veranderd zodra hij in het water gaat.
Droog:

Nat:

Bij de kassa zag ik nog een leuke roze tas liggen van Tommy dus die heb ik ook maar meegenomen.

We hebben nog wat gegeten en gedronken op de Foodcourt en zijn toen weer rustig aan naar de auto gelopen. Het is hier echt superwarm. We hebben vanmiddag een hele korte regenbui gehad van nog geen 10 minuten en daarna ging het zonnetje weer schijnen.
Zometeen gaan we nog lekker even een hapje eten en dan weer op tijd naar bed! Nog geen plannen voor morgen, we zien wel wat de dag ons gaat brengen. Het zal vast weer leuk worden!
Liefs van Bjorn en Thessa
Oh, leuk leuk leuk!! Zou idd niet goed komen met mij daar!!! hahaha!!
En die zwembroek is echt leuk!!