Thessa-en-Bjorn.reismee.nl

Aanvraag goedgekeurd

Zojuist hebben we de ESTA aanvragen ingevuld en ook dit jaar hebben we weer toestemming om naar de VS te reizen!

We konden alle vragen weer zonder twijfel met nee beantwoorden,een paar voorbeeldjes:

Lijdt u aan een besmettelijke ziekte; hebt u een lichamelijke of geestelijke stoornis; of gebruikt u drugs of bent u daaraan verslaafd?

Bent u ooit betrokken geweest of thans betrokken bij spionage of sabotage; of bij terroristische activiteiten; of genocide; of was u op enige wijze tussen 1933 en 1945 betrokken bij vervolging in verband met Nazi Duitsland of haar bondgenoten?

Bent u ooit aangehouden of veroordeeld wegens een overtreding of misdrijf waarbij sprake was van een moreel schandelijke daad of een overtreding met betrekking tot een verboden stof; of aangehouden of veroordeeld voor twee of meer overtredingen waarvoor het gezamenlijke vonnis vijf jaar of meer gevangenisstraf bedroeg; of bent u handelaar in verdovende middelen geweest; of zoekt u toegang tot de Verenigde Staten om u daar in te laten met criminele of immorele activiteiten?

Nog 43 dagen! Het is bijna niet voor te stellen als iknaar buiten kijk en het zie regenen. In Orlando is het weer een stuk beter!

24 °C

dinsdag:
31 °C | 23 °C
woensdag:
31 °C | 24 °C

Geen slechte vooruitzichten dus! En als het echt té warm wordt, kunnen we altijd nog een ijsje nemen..zie het filmpje onder de video's!

Liefs van Bjorn en Thessa